Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/gymandfitness.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5689
Om os | Gym & Fitness Aalborg
+45 61 31 59 66 gfboxen@gmail.com

Om Gym og Fitness

Hvem står bag GF, og hvem er vi?

Per Larsen & Helle Larsen

I Gym & Fitness Aalborg ønsker vi at byde alle velkomne til et helt nyt fitnesscenter, nyrenoveret og med maskiner der kun ses få steder i Danmark. Vi ønsker et bredt publikum, så alt fra dem der træner et par gange om ugen til konkurrenceatleter der træner stort set hver dag. Centeret er lavet med henblik på at det er et sted folk ser frem til at komme i, samt at tilbringe flere timer i.

Indgangen i centeret er lavet som et roligt hygge/lounge område, hvor der er mulighed for at nyde en kold shake eller proteinbar fra én af centerets opsatte køleskabe. Vi forhandler bl.a. Nutramino produkter, og Scitec Nutrition produkter.

Vi tilbyder 640m2 fitnesscenter, med mulighed for kost og træningsplaner i centeret, mod betaling. Vi har et åbent og seriøst personale med kendskab til maskiners funktioner samt viden om både kost og træning.

Vi tilbyder over 1100m2 fitness center samt cross trænings center med alt i det bedste udstyr indenfor hver deres kategori. Vi har et åbent og seriøst personale, med kendskab til maskiners funktioner, samt viden om både kost og træning. 

 

Centeret er udstyret med Wi-Fi samt tv med indbygget Wi-Fi, så der kan streames musik imens du træner og ved cardio-maskinerne kan der styres tv/film efter eget valg såfremt man ønsker det.

Udover almindelig styrketræning og cross træning på egen hånd, tilbyder vi også forskellige holdtræninger og Bootcamps.

 Kontakt os her

– og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Gugvej 140

9210 Aalborg SØ

+45 61 31 59 66
mail@larsenphysqiues.dk

Efterlad din besked her